Pyssel i fingrarna...


Jag har pysslat med mina händer så länge jag kan minnas. Jag älskar att skapa saker med händerna, det är så kul att se hur allting formas och blir till.
Såhär ser det ut när jag mitt uppe i allt mitt pysslande...

*mysigt värre*


Nya projekt! =)


Denna veckan har jag pysslat ne hel del. Jag har gjort några fina projekt som jag tänkte visa er.

Jag har inte bara scrappat utan jag har även pysslat lite med fimolera =) Jag tycker det är roligt att jobba med ibland. Det går lite i vågor med sådant.

Här är några verktyg jag har gjort som man ska ha när man använder sig av chalks. Det är tänkt att man ska sätta en bit tvättsvamp eller en liten bomulls boll i klämman och sen drar man det i chalken och sen "ritar eller målar" man med det där man vill ha sin chalk på pappret.

 

Måste säga att jag blev väldigt nöjd med dem =)


Sen gjorde jag små byrålådor som jag blev mycket nöjd med också och här har jag både scrappat och lekt med fimolera.

   
SUPERSÖTA!

Jag har äntligen hittat papper till bilder på min farmor som jag har velat scrappa med! Givetvis hittade jag pappret bland alla papper jag fick i mitt sassafras-paket! Blev supernöjd med resultatet. [tydligen mycket jag blev nöjd med]Sen förra veckan fick jag gjort lite kort. Jag har dels gjor detta fina kort men även ett lite mindre med blåa färger istället.
 


Ja det är lite vad jag har sysslat med nu ett tag och förra helgen var vi uppe i Blekinge och firade Mårten Gås!
Vi åt god kalkon och spelade spel med väldigt trevligt sällskap och sen blev det även lite chips och dippa på kvällen =) En mycket mysig helg!

Ha en underbar dag!