Altrad Pringlesburk


Här är en liten julkalender jag gjort som jag nu tänker tävla med i utmaningen som House of Inspiration har just nu.

Denna altrade julkalender består av en pringlesburk, tändsticksaskar, scrappapper och dekorationer.
 


Galet högt


Äntligen! Jag har fixat och trixat med denna layout i två dagar nu. Den ville verkligen inte bli bra. Jag har varit så frustrerad och besviken i omgångar. Jag har verkligen fått kämpa och tänka till så det nästan börjat lukta bränd hjärna här hemma. *fniss* Som tur är lyckades jag fixa den till sist!

Skillnaden mellan plottrig/tråkig och snygg/häftig kom när jag använde mig av punchinella för att skapa den oranga effekten omkring de "små" fotona. Det var då jag såg möjligheten i denna layout och insåg att den kanske gick att rädda. När jag sedan valde att sätta dit pilen och långt om länge hittade en passande rubrik så blev jag nöjd med resultatet.

Visst, det är kanske inte en av mina bästa layouter men jag tyckte ändå att den blev lite busig och cool.


Vad säger ni? Lyckades jag få fram någon känsla i den?


HangHai


Igår fick jag gjort ytterliggare en layout med bilder ifrån årets besök på Liseberg. Denna gången blev det bilder på när vi åkte årets nyhet.

Jag gillar färgerna och placeringen jag valde i denna layout väldigt mycket. Guldtexterna blev som pricken över i! Det gjorde så att hela layouten fick en lite "kinesisk känsla". Håller ni inte med? *ler*"Göbbe"


Nu har jag suttit vid min sekretär och skapat igen. Givetvis fortsatte jag på bilderna från Liseberg. Denna gången ville jag framhäva vår vän. Han spenderade hela dagen på Liseberg med oss.

Från början såg layouten ganska tråkig, "platt" och enformig ut men sen kom jag på idén med att göra små kaniner och färglägga dem som Lisebergskaninen. Detta gjorde hela layouten mer levande och fantasifull.

Jag brukar kalla min vän för "Göbbe" och därför var det givet att detta skulle få bli en passande rubrik. Jag blev mycket nöjd med resultatet!
Vad tycker ni om denna fantasifulla layout?


Födelsedagskort!


Idag fick jag en beställning av min mormor. Hon ville att jag skulle göra ett födelsedags kort till henne som hon skulle ge till en vän.

Jag gör vanligtvis inte kort och helst inte på beställning eftersom jag inte lärt mig någon bra teknink för att göra snygga kort. Det var extra svårt att göra kortet eftersom det ska ges till en man som fyller 85 ganska snart. En liten utmaning för mig helt enkelt.

Jag försökte mig på att göra kortet åt mormor i alla fall och såhär blev resultatet:

Här är lite detaljer på kortet:

Jag måste nog säga att jag blev rätt så nöjd med resultatet.
Vad tycker ni?


Äntligen mer Liseberg!


Jag lovade ju er en bild på layouten jag gjorde för ett litet tag sedan. Tyvärr så har jag antingen glömt bort att ta bilder på den eller så har inte tiden räckt till. Hur som helst ska ni självklart få se hur den blev! (Tyvärr blev bilder lite mörka, den blå färgen på pappret är lite ljusare i verkligheten)

Som jag sa innan så är den lite "ego" eftersom vi inte tog några foto på min man och hans glass. *besviken* Men vi fick i alla fall några bilder på mig så det blev dokumenterat att vi hade varit och ätit glass på Lisebergs "Ben & Jerry´s glassbar".

Jag tittade en del på denna skissen som jag sa tidigare


och såhär blev min layout:

Lite detaljer på layouten: