Inspirationen flödar


Idag blev ännu ett mästevärk (om jag får säga det själv!) färdigt. Det blev en layout om hur vackert det var under de snöiga vinterdagarna fyllda med solsken. Färgerna passar riktigt bra ihop och jag tyckte inte att den skulle dekoreras något mer. Jag ville lägga fokus just på bilderna eftersom de är så vackra! Jag har satt ljusblått glitterlim på bokstäverna E och V. (Ursäkta att det blänker lite på fotografierna, jag behöver en ministudio!)Usch, vad läskigt!


Strömmen gick precis i hela lägenheten. Hela huset till och med skulle jag tro. Först trodde jag det var en propp men sen insåg jag att kylen och frysen också var påverkade av avbrottet. Strömmen var borta i kanske 1 minut och sen kom den tillbaka och så gick strömmen nästan direkt igen och nu är den tillbaka igen.

Det var faktiskt lite obehagligt måste jag säga! Jag hoppas verkligen att strömmen får stanna kvar så att vi kan laga mat sen när min man kommer hem. Ananrs är det illa mina vänner! Vi kan verkligen inte äta mer skräpmat nu!

Idag blev jag äntligen färdig med en scrappis jag har försökt få klar. Jag är inte riktigt nöjd med den måste jag säga. Det var svårt att få till den och jag har nästan inget material kvar alls i huset. *suck* Det är riktigt illa. =P

Inspirationen hämtade jag från denna mall:


Såhär blev resultatet:


Vad tycker ni? Får den godkänt?


På begäran


Min vän Mia smyger mycket omkring här och läser och för någon dag sedan bad jag om lite tips på vad jag skulle kunna blogga om. Mia ville då själv ha lite tips på hur man gör en scrapbookinglayout.

Ni minns kanske layouten jag gjorde från när min man åker pulka. Här ser ni var jag fick inspirationen ifrån och det är faktiskt första gången som jag tittar på en "mall" för att skapa en layout. Jag tyckte det var jätteroligt!


Jag hittade en youtubefilm som är ganska tydlig och grundläggande. Klippet är på engelska men jag tror att ni förstår vad jag vill lära/visa er ändå. Jag hoppas ni blir nyfikna och inspirerade till att börja med denna otroligt roliga hobby!
 
Matchande layouter!


Såhär ser layouterna ut tillsammans. Jag blev supernöjd!Underbart att pyssla igen!


Jag har verkligen kommit in i det igen! Sitter och scrapapr så fort jag får en chans och jag är sugen på att scrappa när jag gör andra saker. Igår gjorde jag en layout med min man när han åker pulka och idag blev det en matchande på mig när jag åker pulka. =)Kärlek eller en kär lek?


Haha! Jag fick inte ett enda tips på vad jag kunde hitta på idag. Jag lyckades faktiskt roa mig själv.

Jag kom på att skrivaren kunde skriva ut i svartvitt (stavning?) fortfarande så jag passade på att välja ut några foto som jag ville ha i svartvitt. Fotona är på min man och de tog när vi var ute och åkte pulka på alla hjärtans dag!

Jag lekte lite med rubriken och tanken är då att man ska kunna tolka det både som kärlek och som en kär lek. Såhär underbart blev mitt resultat:


Det blev ett viktkort!


Idag har jag pysslat igen. *Yeay!* Jag älskar att pyssla. Det är roligt och det får mig att må bra och känna mig lugn (mesta dels av tiden i alla fall). Jag har funderat över att göra ett eget viktkort ett tag och idag tog jag äntligen tag i det och satte mig ner och pysslade ihop ett. Jag måste säga att jag blev mycket nöjd!


Vad tycker ni?


Födelsedagskort


Här kommer kortet jag lovade att visa er. Det var presenten som jag gav till min man. I "fickan" ligger det ett presentkort där han får två mysiga massager och en köttfärspa av mig. Han få hämta ut sina presenter ur presentkortet när han vill under hela året. =)Jag tyckte det var en mycket fin present med tanke på att jag inte har någon som helst inkomst. =P