Jag har den finaste kalendern!


Igår satt jag minsann och scrappade. Det var riktigt roligt och jag blev riktigt nöjd med resultatet!

Det blev en kalender med ett kollegieblock för att skriva inköpslistor på och på baksidan sitter det magneter så att man kan sätta kalendern på kylskåpet. Den är lagom liten och söt! =)

Jag har inte satt den på kylskåpet utan jag satte den på en griffeltavla som vi har i köket. Griffeltavlan är magnetisk så det gick alldes utmärkt att sätta kalendern där.
Vad tycker ni? Blev den fin?


Äntligen pysslat lite!


Jag "lovade" er en bild på mitt album och den kommer ni få se nu. =)

Jag skrev "Julen 2008" med guldpenna igår men den verkar inte vilja torka. *suck* Jag hoppas verkligen att den torkar om den får ligga ett tag. Den har ju redan legat över natten och förmiddagen men texten var fortfarande inte torr. Om den aldrig torkar så blir jag väldigt besviken! Då vet jag inte vad jag ska göra...

Man kanske skulle lägga lite klarlack över? Då får det kanske en häftigt glänsande nyans också? *hmm* Det är något att fundera över. Men först vill jag helt klart se om det kan torka. Tycker den är snygg som den är nu. =)

Den ser mycket finare ut i verkligheten än på bild måste jag säga. Man kan aldrig riktigt fånga "känslan" i något på bild. Jag har i alla fall inte lärt mig att göra det än men det kanske kommer en dag. Vem vet?
(det buckliga under guldbandet är en "skruv" i albumet som jag försökt dölja lite snyggt och som jag sa innan ser det mycket bättre ut i verkligheten!)


Lady och Luffsen i vårt kök


Jag springer omkring i köket som en yr höna och försöker laga mat.
Jag ska hacka löken i en liten matberedare och för att göra det behöver man vår stavixer.

När jag ber Sinsen om staven så säger jag:
Clinen: Kan du ta den dära? och så håller jag i burken med löken och antar att han vet vad jag menar.

Stefan går för att ta staven och jag säger samtidigt:
Clinen: Denna där och denna där.

Då hör man Sinsen svara:
Sinsen: Du förstår den där Sessan, hon klarar inte språket så bra.