Utmanar mig själv med lite skisser...


Nu är ännu en layout färdig! Jag har inte hunnit ta några foto på den än tyvärr men det ska jag försöka komma ihåg att göra imorgon.

Givetvis fortsatte jag att scrappa med bilderna från vårt besök på Liseberg i år och denna gången blev det lite "egobilder". Jag har börjat tycka att det är roligt att utmana mig själv till att testa nya saker och inte alltid "gör samma sak". Det blir ju mycket finare album (när jag väl lyckas skaffa det) om mina lo´s skiljer sig från varandra och inte ser likadana ut.

Här är skissen jag hämtade inspiration ifrån: (Jag har dock tolkat den och gjort den efter mitt eget tycke)



Förra layouten jag gjorde hämtade jag inspiration till i denna skissen:







Slänggungan på Liseberg


Här har ni layouten som jag lovade er innan idag. Jag tycker att den ser rofylld och elegant ut. Jag valde papper och färger efter själva karusellbilden. Jag ville nämligen komplimentera och framhäva de vackra i den.







Jukebox på Liseberg


Vi har som tradition varje år att försöka ta oss råd och åka upp till Göteborg och gå på Liseberg. I Göteborg bor det en underbar vän till oss och han följde med oss till Liseberg i år och tog en massa foto på oss när vi åker karusell. Jag har massvis med bilder jag vill scrappa med från den dagen men här är i alla fall den första jag gjort.

Detta är taget mitt under åkturen i en karusell som heter Jukebox. Man sitter i en bil som ser ut att komma direkt ifrån 50-talet och så spelar de 50-tals rock ´n´ roll under åkturen. Denna karusell är underbar att åka och det kittlar ganska skönt i magen.







Tillbaka vid pysselhörnan


Nu har jag hittat tillbaka till mitt pysslande en stund igen och detta är vad jag har skapat denna gången. Det kommer lite mer i ett annat inlägg senare!