Ett litet smakprov...


Igår hade jag en liten scrapdag men jag kan tyvärr inte riktigt visa er vad jag gjorde eftersom det ska skickas iväg. Ni kan dock få se en liten glimt av det jag har gjort nu och när personerna i fråga har fått sina saker kan jag visa dem ordentligt här.

Detta ska jag skicka till min "faster".


Detta är ett kort men mer än så får ni inte veta än.


Clinen hjärta shopping!


Just nu känner jag lite bloggtorka måste jag säga. Jag har dock tänkt uppdatera er om hur gårdagen var men det kan jag inte göra förrän jag har fått rätt på det jag filmade igår. Därför tänkte jag istället bjuda på några bilder medans ni tålmodigt väntar. *ler*

Såhär kan det se ut när jag mitt inne i min egen lilla värld och handlar saker att scrappa med.

Man blir alldeles paralyserad och ser inget annat än stämplar, papper och diverse tillbehör.  Det konstiga är att det finns inget mer uppiggande och glädjande än att få gå in en pysselbutik, rolig prylbutik eller klädbutik och bara shoppa loss. Varför blir man så glad av det? Man förlorar ju bara en massa pengar på det. *skrattar*Underbar stämpel!


Jag älskar älvor och allt som har med dem att göra. Jag blir lite som ett barn i en leksaksbutik när jag går in i en affär med älvor. Jag har ganska många i mitt vitrinskåp och fler ska det bli det kan ni lita på!!!

Jag har till och med sett Walt Disneys film Tingeling och en kär vän till mig köpte boxen med dvd och bok till mig i julklapp. Den står i bokhyllan coh är så vacker! Jag älskar Walt Disneys älvor. De är så söta och så fint illustrerade. Ljuvliga färger och hela historien bakom är mycker fin tycker jag.

Idag hittade jag en ursöt stämpel inne hos "Whiff Of Joy Stamps". Den påminner lite om en av älvor ifrån Disneys älvor.


(Bilden är lånad av Whiff Of Joy)

Jag måste spara ihop pengar så att jag kan köpa denna ursöta lilla älva! Den hade varit fin att ha i min stämpelsamling.

Nej nu ska jag ta mig i kragen och gå ut i det "härlig" (läs ruskiga och tråkiga!) vädret och gå med mina stavar. Jag har varit alldeles för lat på sista tiden. Det är banne mig dags att få mer frisk luft och röra på mig lite mer!