MiniAlbum & Altrat


Eftersom jag har en otrolig bloggtorka och heller inget nytt att visa er tänkte jag bjuda på lite respriser. Här är lite minialbum och altrade saker som jag gjort under 2008/2009.

Jag kan (utmaning)


Nu har YooRee utmanat sina bloggläsare igen. Utamaningen hittar du inne på Yoli Designg här Denna gången skulle man göra en layout där man peppade sig själv och ökade sitt självfötroende. En layout som handlar om saker man klara av i livet eller är bra på helt enkelt.

Såhär blev min tolkning av utmaningen:

Jag gjorde små vimplar och en banderoll för att peppa och hejja på mig lite extra. I dessa små vimplar skrev jag sedan vad jag är bra på och vad jag kan klara av på egen hand utan att vara rädd eller fylld med ångest på grund av min sjukdom.


Grattis på dagen mormor!


Idag ska vi hem till min mormor och fira henne eftersom hon fyller år. Det kommer bjudas på god middag och sedan blir det tårta och allmänt mys med familjen.

I år ska mormor få en present som till hälften är hemmagjord och till hälften köpt. Jag har nämligen dekorerat en ask till henne och i den ligger det ett presentkort på en bioupplevelse.

Jordgubbarna har jag själv gjort med fimolera, bränt i ugnen och sedan har jag klistrat fast dem och lackat dem. GRATTIS är utstansat med min QK-tång och sedan har jag limmat dem ståendes på asken för att få den här "poppande" effekten (även där har jag använt mig av klarlack).
Tillökning i pysselhörnan!


Japp, idag fick vi tillökning mina vänner. Min man fick en sekretär med "inbyggd" vitrindel som han ska kunna ha till sin hobby. På detta viset behöver han inte sitta i köket medans jag sitter i vardagsrummet. Nu kan vi sitta bredvid varandra och vara sociala samtidigt som vi håller på med våra hobbys. *Kärlek*Resultatet av utmaningen


Jag vet inte om jag blev så nöjd med resultatet men jag försökte i alla fall. Jag gav mig själv ännu en utmaning när jag gjorde denna layout och det var att på något sätt få med punchinella.

Jag tycker att layouten blev lite tom och enkel men jag tror inte den hade gjort sig bättre med fler dekorationer heller så den får se ut såhär. (När jag tittar på den tror jag att jag hade kunnat sätta "bingobrickan" lite rakare istället för så snett)


Här har ni journalingrutan

En av blommorna där jag sytt fast en liten mörkrosa pärla

Sist men inte minst gjorde jag en låtsas rosett med det bruna bandet


Ännu en utmaning


Jag "vann" ju ett tröstpris sist jag var med i en utmaning. Priset blev ett paket med lite smått och gott som det ska scrappas med. Alla sakerna ska finnas med på något scrappat eller altrat.

Jag får gärna lägga till saker men inte ta bort något av det som fanns i paketet. Det ska bli spännande att se vad jag kan göra med dessa läckerheter! (Bingokortet är nog den största utmaningen!)Det var ju trots allt rea *ler*

Fantasin flödar


Igår gjorde jag denna layout. Jag skrev ut det runda fotografiet på Gerberorna för några dagar sedan. Jag kunde verkligen inte komma på hur jag skulle göra för att få till en snygg layout med den bilden. Då kom jag på att jag kunde skriva ut en bild till där man får se helheten med både blommorna och vasen. Efter ett litet missöde (som man inte längre kan se) blev jag nöjd med resultatet.
(Tusen tack till alla som ville rösta på mig! Jag vann tyvärr inte utmaningen. MEN det var så många som röstade på mig och hade inte tjejen som höll i utmaningen haft 5 poäng i sin röst så hade det blivit oavgjort mellan mig och vinnaren. Därför kommer jag att få ett litet tröstpris! Det tar jag tacksamt emot!)


Rösta på mig!


Jag fick vara med på en utmaning för ett litet tag sedan. Nu har alla lämnat in sina bidrag och det är dags för er läsare att rösta fram en vinnare.

Jag skulle bli otroligt glad om ni ville gå in här: http://yolis.blogg.se/2009/june/min-kit-utmaning-rosta-rosta-rosta.html och rösta min layout. Det är jag som har skapat bidrag Nr 2.

Såhär ser mitt bidrag ut!

Tänk på att ni som röstar har också en chans att vinna något.