Fikaburk


Jag har påbörjat en kurs som heter "Hela Livet" och i samband med den har jag även fått i uppdrag att fixa fika till våra fikarast.

Det känns tråkigt att ta betalningen och stoppa den rakt ner i fickan, det kan även se lite dumt ut i andras ögon när man gör detta och därför bestämde jag mig för att göra en liten fikaburk där deltagarna får lägga sina betalningar istället.

Jag blev ganska så nöjd med resultatet och det trodde jag inte att jag skulle bli från början eftersom jag använde mig av papper och dekorationer som jag inte var något vidare glad för. Det visade sig dock att sakerna passade hur bra som helst ihop och det blev en stilren liten burk att ta med till kursen. Jag hoppas bara att alla andra kommer gilla den också! [P.s det är en liten pringlesburk jag altrat! D.s]Livsboken


Jag har nyligen börjat en kurs som heter "Hela Livet". I denna kurs fick vi uppgiften att göra en livsbok som vi ska använda till att skriva ner våra läxor, tankar och känslor i under kursens gång. Vi fick lov att ta med oss något foto eller liknande till kursen för att använda till vår bok.

Jag gjorde en liten layout som jag tog med mig för att sätta på framsidan. En av gruppmedlemmarna hade tagit med sig lite tyger och liknande som vi alla jättegärna fick ta del av och använda till vår bok. Jag valde två dammtrasor i lila och rosa men jag fortsatte även att jobba lite med bokens utseende när jag kom hem till min egen pysselhörna.

Såhär blev då resultatet:WOW!


Jag vann! Min älskade julkalender fick äran att vinna tävlingen jag var med i. Vad roligt alltså. Sådant blir jag ruskigt glad över!! *ler*

Här är vad House Of Inspiration hade att säga om tävlingen:
"Vinnare i tävlingen!!

Den som väntar på något gott väntar ... ALLTID för länge :-)

Här kommer i alla fall en vinnare som jag lovat. Det var verkligen ingen lätt uppgift och DT gänget tyckte det var lika svårt! Vi enades dock om 2 st favoriter och det blev till slut .... *trumvirvel*

Bidrag nr 6 - Julkalender skapad av Clinen som är alldeles underbar! Otroligt kreativt & påhittigt :-)

Bidrag nr 4 - Kakburk skapad av Tesa som är en riktigt vacker och härlig kakburk! *smaskens*

Maila era adresser så kommer ett härligt paket med posten!

Stort TACK till alla andra som skickat in underbara burkar!"Sparburk...


Jag har tittat runt lite på alla härliga burkar som tävlar i "altra en pringlesburk". Det var en del som hade gjort en "spargris" med sina burkar och jag blev givetvis sugen på att göra en jag också.

Jag valde att sätta dit mitt namn, skriva sparburk och sen sätta dit ordet "spara!" överallt på hela burken. Jag hittade knappar i en sybutik som det stod 1+2=3 på och de passade in prefekt när det är pengar det handlar om. På toppen satte jag dit 50-öringar eftersom dessa kommer att försvinna ganska snart.