Min fina Tösen...


...kommer formodligen alltid att saknas här hemma.
Nu kan jag alltid minnas hennes små egenskaper och knasigheter hon hade för sig. Jag har nämligen skrivit ner vem Tösen var och allt hon gjorde under sin tid här hos oss. Jag har även skrivit om den hemska kvällen då vi inte längre kunde ha henne kvar.

Scrapbooking fungerar inte bara som en minnesform för mig utan det kan även fungera som terapi. Man får bearbeta en hel del genom att scrappa och berätta historier på sitt eget lilla vis. Både i text, bild/foto och form.
(Tanken är att jag ska skriva in hennes födelsedatum och "bortgångsdatum" i den tomma vita rutan men det får tyvärr vänta tills jag har köpt quickutzsiffror att stansa ut.)En hållare för mina kort


Internet och bloggvärlden är riktigt bra att känna till ibland! Ännu en gång har jag lyckats hitta en bra beskrivning som jag ville testa.

Det är verkligen inte roligt att lägga undan korten man gör i någon tråkig låda. Nu behöver jag inte göra det längre eftersom jag har en söt korthållare som kan stå framme. Man kan till och med bläddra lite ibland korten för att titta på dem.Ett kort eller en ask?


Varför inte både och på samma gång?

Jag hittade en beskrivning på denna söta lilla ask kombinerad som ett kort och var bara tvungen att testa den för ett tag sedan. Ni minns kanske julaskarna jag gjorde i December? Denna gången valde jag dock att göra den som en mer somrig gratulationsask. Jag tycker att den blev ursöt! 
Crash Boom Bang...


...låter det när man åker radiobilarna.
Det är tur att vi köper åkband när vi är på Liseberg. Jag hde inte velat slösa pengar eller biljetter på radiobilarna även om de är lite småroliga att köra omkring och krocka i.Det tar aldrig slut! *fniss*


Jag håller fortfarande på att göra layouter från vårt besök på Liseberg sommaren 2009. Jag har en del kvar men jag tror ändå att det börjar närma sig slutet snart (även om det inte känns så ibland).

Något som står högt upp på min lista just nu är ett album som man själv kan fylla på med plastfickor för att göra större. Är det någon som vet var jag kan få tag i detta för 12*12 layouter??

I denna layout tar vi en liten paus ifrån karusellerna för att äta på restaurang Applåd.