Cykeltur och shopping


Idag har vi cyklat en rejäl bit vill jag lova! Vi cyklade 1,4 mil till stan och där inne gick vi omkring en hel del och tittade i klädesbutikerna. När vi tittat färdigt i butikerna och skulle hem blev det ytterligare 1,4 mil på cykeln igen. Sammanlagt har vi alltså cyklat 2,8 mil och detta tog oss sammanlagt 2 timmar 40 minuter.

Jag är riktigt stolt över mig själv för jag trodde inte att jag skulle klara av att cykla in till stan och hem igen. Det är en riktigt jobbig väg, speciellt när man ska hem och idag hade vi även motvind när vi skulle hem. Dock gav jag inte upp utan jag cyklade hela vägen hem och det är jag verkligen stolt och glad över att jag gjorde!

Jag fick även lite kläder med mig hem idag och den ena blusen vet jag inte riktigt om jag blev så nöjd med egentligen. Den sitter nog lite väl tajt och visar lite mycket fettvalkar men det tyckte inte min man så vi tog den. (Tanken är ju att den ska passa mig snart ändå!) Det andra jag köpte var ett par ljusa jeans och en topp. Jag blev supernöjd med jeansen och toppen. De tyckte jag att jag såg riktigt smal ut i och det är ju det man vill.

(Bilderna är tagna med mobilen i provrummet)Såhär ser den vita blusen ut:


Kommentarer
Postat av: mamma

Snygga som f..,o du ser så trevlig ut nu. puss

2009-08-08 @ 21:32:36
Postat av: *Pinglan*

Grattis till super minuset :) Blusen du köpt är verklingen snygg på dig, men kanske precis som du säger aningen tajt. Men du kan ju se det som så att du har något att arbeta mot nu :) Något kilo eller två så skulle den sitta sååååå snyggt :) Kan behövas en morot ibland som hjälper en att lyckas. kram

2009-08-09 @ 11:19:57
Postat av: Anonym

Snyggt!!

2009-08-09 @ 22:00:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackbackbloglovin