Ingen motion idag heller!

Jag är fortfarande inte "frisk" i gumpen. Det gör fortfarande ont att röra mig i vissa läge och att sitta ordentligt så jag tror jag skippar motionen och försöker kurera mig istället!

Det värsta är att jag inte slog mig en gång utan TVÅ gånger!! Första gången slog jag bara i gumpen och jag fick ont av det men vi fortsatte åka och vi gick dessutom ut en runda till och åkte. Andra gången slog jag i gumpen igen men denna gången slog jag inte bara i utan jag fortsatte att kasa en bit på gumpen i backen.

Jag är lite besviken för det är underbart väder ute och jag borde vara ute i den friska luften. Dock har jag lärt mig att man måste lyssna på kroppens signaler och ta hand om den annars blir det inte bra. Så nu vet jag inte vad jag ska hitta på idag.


Vad gör ni idag?


Gör resan personlig för dig!

Som jag sa innan, väger jag mig hemma och därför måste jag på något sätt hålla reda på min viktnedgång. Nu har jag hittat det perfekta sättet. Ett alldeles eget viktkort som jag själv har designat och skapat. Detta kortet är mycket snyggare och roligare att titta än Viktväktarnsa eget viktkort (tycker jag i alla fall).



Vad tycker du? Är detta något som skulle göra resan roligare för dig?


Chokladpuddig som smakar smaskens!

När man firar alla ♥ dag vill man gärna ha något extra gott att mysa med på kvällen. Jag hade därför köpt chokladpudding eller chokladmousse från Viktväktarna. Den skulle blandas med mellanmjölk och blev då 1,5 points för en portion. En sådan påse innehåller 2 portioner och den var extremt god! Ibland är det faktiskt inte så dumt att vara viktväktare.



2009 Den bästa alla ♥ dag någonsin!

Igår fick jag verkligen motion! Vi gick ut nästan direkt efter frukosten och var ute ca 1,5 timmar och sen gick vi in en liten stund och vilade. Efter ungefär en timme eller något så gick vi ut en runda igen. Då var vi ute i en timme.

Det var underbart väder och vi hade sååå otroligt roligt. Dock skadade jag min rumpa ganska så rejält. Igår kunde jag nästan inte sitta alls och jag hade svårt att böja mig så att sittmusklerna fick jobba. Idag är det lite bättre men jag har fortfarande svårt att sitta helt avslappnat och röra mig utan problem. MEN det gör absolut ingenting för jag hade verkligen den absolut bästa alla ♥ dag någonsin! Det finns nog inget roligare sätt att motionera! =)




Det är ju trots allt Fredagen den 13 idag!


Fyyy faaaan!!! Ja, nu svär jag så det står härliga till!

Vi skulle ha kokt sej med potatis och ägg och persiljesås idag. FY FAN! Det luktar ju något så vidrigt så vi nästan kräktes här hemma. Jag smakade på fisken och det smakade verkligen inte gott. Vi är verkligen inga fiskmänniskor. Torsk i ugnen med bechamelsås, potatis och rivna morötter tycker jag mycket om och fiskpinnar men annars är fisk inte gott!

Vi måste sluta göra en massa fiskrätter. Vi vet ju att vi inte gillar det och bara för att bilderna ser goda ut betyder det inte att det är gott i verkligheten! Nej idag får vi faktiskt äta pizza istället. *suck* Jag vet! Fan vad dumt men vi har inget hemma och nu är klockan så mycket och det tar sådan tid att laga något. Som rubriken säger: "det är trots allt Fredagen den 13 idag" och det sägs ju vara en otursdag. Mycket riktigt så hade vi otur med maten.

Jag ser det som så, jag hade min vägdag igår och unnade mig knappt något alls så jag får ta det idag sitället men sen blir det att gå ut och röra sig i snön i helgen med min man!

Så jävla typiskt! Att vi/jag aldrig lär oss/mig!
VI ÄTER INTE FISK! CLINEN, SLUTA LAGA FISK!!!
(Där försvann min underbara dag och mitt härliga humör! *suck*)


Idag njuter jag av livet!

Både igår och idag var jag ute och fotograferade. Igår var det dock inte alls lika fint eftersom himlen var ganska grå. Idag har himlen varit alldeles klarblå. En riktigt underbar blå färg. Jag har verkligen njutit av att vara ute och vandra. Det var nästan så att jag inte ville gå in igen...


Idag gick jag ute i snön ungefär 1 timme och 30 minuter. Det var riktigt skönt och kändes så uppfriskande. Luften är riktigt härlig och solen smekte mig så underbat på kinderna. Hela jag fylldes med varma och nästan lite nyförälskade känslor. Såhär har jag inte kännt det på länge! UNDERBART! Känns så härligt att leva en dag som denna!

Tycker synd om alla er som sitter/står inne och jobbar idag speciellt min älskling!! Hade velat ha med honom ut på min fotorunda idag. Allt var/är så otroligt vackert.

Ca klockan 10 stod jag på en liten liten kulle här ute och lyssnade på alla fåglar. Det var -7,5 grader men verkligen inte kallt. Jag tog av mig mina öronmuffar och mina vantar, stängde av musiken jag hade i öronen och bara njöt av hur stillsamt och vackert allt var. Jag passade även på att ta denna bild:


När jag kom in åt jag lite lunch och nu sitter jag här och lyssnar på musik som gör mig glad och tittar på alla vackra bilder jag lyckades ta idag. Det är såhär livet ska kännas varje dag! Som sagt, idag njuter jag för fullt av livet, bara finns och  värnar om mina härliga känslor!

Hur har det idag mina älsklingar?
(Förresten, jag vill tacka alla riktigt hjärtligt mycket för alla peppande ord och för att ni vill följa mig på min långa, underbara och ibland tunga resa! Det betyder mycket för mig!)


Pilatesträning känns verkligen överallt!

Förra omgången jag körde Viktväkatrna började jag med pilates hemma. Jag tyckte det var ganska roligt och jag kände verkligen hur kroppen och framför allt låren och magen fick jobba.

Idag bestämde jag mig för att sätta igång igen. HAHA! Jag hade glömt hur jobbigt det var. Jag har lite värk i magen nu och hela jag känner mig lite småseg men då vet jag att det ger resultat i alla fall. =) Jag tror att jag ska gå och slappna av lite i ett härligt bad! =)

Jag kör med Winsor Pilates 20 minutersårogram. Det är lagom för mig! Jag hade inte orkat mer. Haha, i alla fall inte nu i början. Vem vet, om några månader kanske jag vill köra ett längre program. Jag ska bara försöka hålla i pilatesträningen först och hitta på massa undanflykter. =P

Ett litet klipp ur programmet.


En bättre vana ger en gladare tjej...

Jag har blivit mycket bättre på det här med frukost! *stolt* Jag äter gröt och knäckebröd till frukost. Fast idag blev det bara gröt. Havregrynsgröt är så mättande så man orkar inte äta knäckebröd till det. Knäckebrödet tar jag de dagar jag äter mannagrynsgröt.

Idag har jag varit så uttråkad vilket har resulterat i hunger så jag tog faktiskt och gjorde havregrynsgröt till mellanmål nu runt 15-tiden. Jag älskade det när jag var liten men sist jag testade havregrynsgröt växte det i munnen på mig och jag mådde grymt illa. Vi slängde bort hela paketet men jag besämde mig för att testa det igen i helgen.

Denna gången intalade jag mig själv att det var gott och jag försökte tänka på att jag tyckte om det när jag var liten. Det hjälpte faktiskt och jag kan till och med känna att jag sitter och blir sugen på det och längtar efter det. Jag lägger på mellan en halv och en hel tesked socker och en liten klick smör. Detta gör så att en portion blir 3 points. Hur gott som helst!! =)


Dags att vara ärlig och erkänna...

Okej, i Fredags blev det verkligen ingen bra dag. Jag var tvungen att ta mig till vårdcentralen och efter det ville läkaren att jag skulle åka in till kvinnokliniken och bli undersökt.

Jag hade ett ärende jag var tvungen att uträtta innan jag kunde ta mig till KK och därför blev det en lååång dag.

Det började med frukost klockan 8 på morgonen och sen var vi vrålhungriga efter ärendet och besöket på KK. Som vanligt finns det aldrig någon vettig och billig mat på stan så det fick bli Burger King. (Ja, jag vet! Fy skäms på mig!!) Jag åt min meny och efteråt fick jag dåligt samvete, men vad gör man i en sådan situation? Man är så hungrig efter att inte ha ätit på ca sex eller sju timmar och då tar man det snabbaste och lättaste man kan hitta.

Idag har jag faktiskt varit ärlig mot mig själv och räknat ut pointsen för den dagen och det var skrämmande! Jag får just nu äta 22 points (inte länge till dock) men i Fredags lyckades jag hamna på hela 52 points!! =O *ångest* Verkligen inga roliga siffror.

Igår firade vi min man och då blev det massvis med tårta och kanelbullar. Jag åt nog antingen två eller tre kanelbullar och sen åt jag en jävla massa tårta. (Jag älskar dajmtårta!) Som om det inte var nog delade vi på en kebabpizza också, jag och min man. Nu gav jag mig själv tillåtelse att fira igår och lägga pointsen åt sidan men hade jag räknat ut Fredagens points redan igår eller i Fredags kanske jag hade tänkt mig för lite mer?!? Jag hoppas det i alla fall.

Jaja, gjort är gjort och det enda jag kan göra nu är att blicka framåt och försöka röra mig mer och äta rätt. Finns inte så mycket annat jag kan göra. Det gäller att inte deppa ihop och må dåligt över detta för då kommer man ingenstans med vikten heller. Då går det bara åt fel håll och det slutar med att man tycker så synd om sig själv att man börjar äta mer igen. Så ska jag inte låta det bli denna gången! Jag ska KÄMPA! Bort med Burger King och kalasmaten från magen och vågen! Nu kör vi så det ryker!!! =)




Idag skiter jag i vilket =P

Haha ja rubriken säger väl egentligen allt. Idag tillåter jag mig själv att mysa med familj och nära och fira min älskade man.

Det blir dajmtårta och det blir kanelbullar. Det ska bli gott och jag ska njuta av det goda idag! Jag ska verkligen tillåta mig själv att bara få njuta av godsaker och trevligt sällskap. Ibland behöver man det också!

Vad ska ni göra idag mina sötnosar??


De finns överallt!!!

Jag har det så jobbigt just nu! Jag är så otroligt sugen på en semla att det inte är klokt!! Det hade varit så gott att få äta en riktigt stor gräddig semla utan mandelmassa. Jag kan riktigt känna smaken i munnen bara jag tänker på det.

Sen tänker man: "Är det vär det?" "Det är så gott men innehåller otroligt mycket points!"

I helgen ska vi fira min man och då blir det en kanelbulle och en bit tårta, det får väl räcka? Eller?

Vart man än vänder sig finns semlorna där och hånar en. I alla bagerier och i alla bloggar och jag har till och med sett någon på tv. Det är inte konstigt att man blir sugen och frestad hela tiden. Men EN semla är ju ca 10 points och det kan det knappast vara värt! =P (eller är det värt det?)

Jag får nog sitta där i soffan ikväll utan min semla och njuta av morotsstavar istället. *skrattar* (ibland suger det att vara viktväktare)





bloglovin

Ingen motion idag heller!

Jag är fortfarande inte "frisk" i gumpen. Det gör fortfarande ont att röra mig i vissa läge och att sitta ordentligt så jag tror jag skippar motionen och försöker kurera mig istället!

Det värsta är att jag inte slog mig en gång utan TVÅ gånger!! Första gången slog jag bara i gumpen och jag fick ont av det men vi fortsatte åka och vi gick dessutom ut en runda till och åkte. Andra gången slog jag i gumpen igen men denna gången slog jag inte bara i utan jag fortsatte att kasa en bit på gumpen i backen.

Jag är lite besviken för det är underbart väder ute och jag borde vara ute i den friska luften. Dock har jag lärt mig att man måste lyssna på kroppens signaler och ta hand om den annars blir det inte bra. Så nu vet jag inte vad jag ska hitta på idag.


Vad gör ni idag?


Gör resan personlig för dig!

Som jag sa innan, väger jag mig hemma och därför måste jag på något sätt hålla reda på min viktnedgång. Nu har jag hittat det perfekta sättet. Ett alldeles eget viktkort som jag själv har designat och skapat. Detta kortet är mycket snyggare och roligare att titta än Viktväktarnsa eget viktkort (tycker jag i alla fall).



Vad tycker du? Är detta något som skulle göra resan roligare för dig?


Chokladpuddig som smakar smaskens!

När man firar alla ♥ dag vill man gärna ha något extra gott att mysa med på kvällen. Jag hade därför köpt chokladpudding eller chokladmousse från Viktväktarna. Den skulle blandas med mellanmjölk och blev då 1,5 points för en portion. En sådan påse innehåller 2 portioner och den var extremt god! Ibland är det faktiskt inte så dumt att vara viktväktare.



2009 Den bästa alla ♥ dag någonsin!

Igår fick jag verkligen motion! Vi gick ut nästan direkt efter frukosten och var ute ca 1,5 timmar och sen gick vi in en liten stund och vilade. Efter ungefär en timme eller något så gick vi ut en runda igen. Då var vi ute i en timme.

Det var underbart väder och vi hade sååå otroligt roligt. Dock skadade jag min rumpa ganska så rejält. Igår kunde jag nästan inte sitta alls och jag hade svårt att böja mig så att sittmusklerna fick jobba. Idag är det lite bättre men jag har fortfarande svårt att sitta helt avslappnat och röra mig utan problem. MEN det gör absolut ingenting för jag hade verkligen den absolut bästa alla ♥ dag någonsin! Det finns nog inget roligare sätt att motionera! =)




Det är ju trots allt Fredagen den 13 idag!


Fyyy faaaan!!! Ja, nu svär jag så det står härliga till!

Vi skulle ha kokt sej med potatis och ägg och persiljesås idag. FY FAN! Det luktar ju något så vidrigt så vi nästan kräktes här hemma. Jag smakade på fisken och det smakade verkligen inte gott. Vi är verkligen inga fiskmänniskor. Torsk i ugnen med bechamelsås, potatis och rivna morötter tycker jag mycket om och fiskpinnar men annars är fisk inte gott!

Vi måste sluta göra en massa fiskrätter. Vi vet ju att vi inte gillar det och bara för att bilderna ser goda ut betyder det inte att det är gott i verkligheten! Nej idag får vi faktiskt äta pizza istället. *suck* Jag vet! Fan vad dumt men vi har inget hemma och nu är klockan så mycket och det tar sådan tid att laga något. Som rubriken säger: "det är trots allt Fredagen den 13 idag" och det sägs ju vara en otursdag. Mycket riktigt så hade vi otur med maten.

Jag ser det som så, jag hade min vägdag igår och unnade mig knappt något alls så jag får ta det idag sitället men sen blir det att gå ut och röra sig i snön i helgen med min man!

Så jävla typiskt! Att vi/jag aldrig lär oss/mig!
VI ÄTER INTE FISK! CLINEN, SLUTA LAGA FISK!!!
(Där försvann min underbara dag och mitt härliga humör! *suck*)


Idag njuter jag av livet!

Både igår och idag var jag ute och fotograferade. Igår var det dock inte alls lika fint eftersom himlen var ganska grå. Idag har himlen varit alldeles klarblå. En riktigt underbar blå färg. Jag har verkligen njutit av att vara ute och vandra. Det var nästan så att jag inte ville gå in igen...


Idag gick jag ute i snön ungefär 1 timme och 30 minuter. Det var riktigt skönt och kändes så uppfriskande. Luften är riktigt härlig och solen smekte mig så underbat på kinderna. Hela jag fylldes med varma och nästan lite nyförälskade känslor. Såhär har jag inte kännt det på länge! UNDERBART! Känns så härligt att leva en dag som denna!

Tycker synd om alla er som sitter/står inne och jobbar idag speciellt min älskling!! Hade velat ha med honom ut på min fotorunda idag. Allt var/är så otroligt vackert.

Ca klockan 10 stod jag på en liten liten kulle här ute och lyssnade på alla fåglar. Det var -7,5 grader men verkligen inte kallt. Jag tog av mig mina öronmuffar och mina vantar, stängde av musiken jag hade i öronen och bara njöt av hur stillsamt och vackert allt var. Jag passade även på att ta denna bild:


När jag kom in åt jag lite lunch och nu sitter jag här och lyssnar på musik som gör mig glad och tittar på alla vackra bilder jag lyckades ta idag. Det är såhär livet ska kännas varje dag! Som sagt, idag njuter jag för fullt av livet, bara finns och  värnar om mina härliga känslor!

Hur har det idag mina älsklingar?
(Förresten, jag vill tacka alla riktigt hjärtligt mycket för alla peppande ord och för att ni vill följa mig på min långa, underbara och ibland tunga resa! Det betyder mycket för mig!)


Pilatesträning känns verkligen överallt!

Förra omgången jag körde Viktväkatrna började jag med pilates hemma. Jag tyckte det var ganska roligt och jag kände verkligen hur kroppen och framför allt låren och magen fick jobba.

Idag bestämde jag mig för att sätta igång igen. HAHA! Jag hade glömt hur jobbigt det var. Jag har lite värk i magen nu och hela jag känner mig lite småseg men då vet jag att det ger resultat i alla fall. =) Jag tror att jag ska gå och slappna av lite i ett härligt bad! =)

Jag kör med Winsor Pilates 20 minutersårogram. Det är lagom för mig! Jag hade inte orkat mer. Haha, i alla fall inte nu i början. Vem vet, om några månader kanske jag vill köra ett längre program. Jag ska bara försöka hålla i pilatesträningen först och hitta på massa undanflykter. =P

Ett litet klipp ur programmet.


En bättre vana ger en gladare tjej...

Jag har blivit mycket bättre på det här med frukost! *stolt* Jag äter gröt och knäckebröd till frukost. Fast idag blev det bara gröt. Havregrynsgröt är så mättande så man orkar inte äta knäckebröd till det. Knäckebrödet tar jag de dagar jag äter mannagrynsgröt.

Idag har jag varit så uttråkad vilket har resulterat i hunger så jag tog faktiskt och gjorde havregrynsgröt till mellanmål nu runt 15-tiden. Jag älskade det när jag var liten men sist jag testade havregrynsgröt växte det i munnen på mig och jag mådde grymt illa. Vi slängde bort hela paketet men jag besämde mig för att testa det igen i helgen.

Denna gången intalade jag mig själv att det var gott och jag försökte tänka på att jag tyckte om det när jag var liten. Det hjälpte faktiskt och jag kan till och med känna att jag sitter och blir sugen på det och längtar efter det. Jag lägger på mellan en halv och en hel tesked socker och en liten klick smör. Detta gör så att en portion blir 3 points. Hur gott som helst!! =)


Dags att vara ärlig och erkänna...

Okej, i Fredags blev det verkligen ingen bra dag. Jag var tvungen att ta mig till vårdcentralen och efter det ville läkaren att jag skulle åka in till kvinnokliniken och bli undersökt.

Jag hade ett ärende jag var tvungen att uträtta innan jag kunde ta mig till KK och därför blev det en lååång dag.

Det började med frukost klockan 8 på morgonen och sen var vi vrålhungriga efter ärendet och besöket på KK. Som vanligt finns det aldrig någon vettig och billig mat på stan så det fick bli Burger King. (Ja, jag vet! Fy skäms på mig!!) Jag åt min meny och efteråt fick jag dåligt samvete, men vad gör man i en sådan situation? Man är så hungrig efter att inte ha ätit på ca sex eller sju timmar och då tar man det snabbaste och lättaste man kan hitta.

Idag har jag faktiskt varit ärlig mot mig själv och räknat ut pointsen för den dagen och det var skrämmande! Jag får just nu äta 22 points (inte länge till dock) men i Fredags lyckades jag hamna på hela 52 points!! =O *ångest* Verkligen inga roliga siffror.

Igår firade vi min man och då blev det massvis med tårta och kanelbullar. Jag åt nog antingen två eller tre kanelbullar och sen åt jag en jävla massa tårta. (Jag älskar dajmtårta!) Som om det inte var nog delade vi på en kebabpizza också, jag och min man. Nu gav jag mig själv tillåtelse att fira igår och lägga pointsen åt sidan men hade jag räknat ut Fredagens points redan igår eller i Fredags kanske jag hade tänkt mig för lite mer?!? Jag hoppas det i alla fall.

Jaja, gjort är gjort och det enda jag kan göra nu är att blicka framåt och försöka röra mig mer och äta rätt. Finns inte så mycket annat jag kan göra. Det gäller att inte deppa ihop och må dåligt över detta för då kommer man ingenstans med vikten heller. Då går det bara åt fel håll och det slutar med att man tycker så synd om sig själv att man börjar äta mer igen. Så ska jag inte låta det bli denna gången! Jag ska KÄMPA! Bort med Burger King och kalasmaten från magen och vågen! Nu kör vi så det ryker!!! =)




Idag skiter jag i vilket =P

Haha ja rubriken säger väl egentligen allt. Idag tillåter jag mig själv att mysa med familj och nära och fira min älskade man.

Det blir dajmtårta och det blir kanelbullar. Det ska bli gott och jag ska njuta av det goda idag! Jag ska verkligen tillåta mig själv att bara få njuta av godsaker och trevligt sällskap. Ibland behöver man det också!

Vad ska ni göra idag mina sötnosar??


De finns överallt!!!

Jag har det så jobbigt just nu! Jag är så otroligt sugen på en semla att det inte är klokt!! Det hade varit så gott att få äta en riktigt stor gräddig semla utan mandelmassa. Jag kan riktigt känna smaken i munnen bara jag tänker på det.

Sen tänker man: "Är det vär det?" "Det är så gott men innehåller otroligt mycket points!"

I helgen ska vi fira min man och då blir det en kanelbulle och en bit tårta, det får väl räcka? Eller?

Vart man än vänder sig finns semlorna där och hånar en. I alla bagerier och i alla bloggar och jag har till och med sett någon på tv. Det är inte konstigt att man blir sugen och frestad hela tiden. Men EN semla är ju ca 10 points och det kan det knappast vara värt! =P (eller är det värt det?)

Jag får nog sitta där i soffan ikväll utan min semla och njuta av morotsstavar istället. *skrattar* (ibland suger det att vara viktväktare)



Bilderna ni hittar på bloggen är mina och får endast användas av mig!

bloglovin