Jag blev pysslig!


Idag har jag satt ihop en layout på min mamma och hennes man. Bilderna har jag tagit själv, de är från förra helgen när vi besökte dem uppe i Blekinge. Jag tyckte de var så söta så jag kunde inte låta bli att varken fotografera dem eller scrappa med bilderna. Personligen tycker jag att det blev underbara bilder!


En väldigt enkel men vacker layout!


Repris för er som missat...


Dessa layouter har jag gjort i år. En del av dem är ett minne ifrån den vackra vintern vi hade 2008/2009 och en del av dem är bara underbara minnen som man vill spara. (Ni får gärna berätta vad ni tycker om dem. Vilken ni tycker bäst om och varför)Minialbum


Detta album har jag pysslat med i ungefär en vecka nu.
Jag är mycket nöjd med resultatet.  
Vad tycker ni?Snacka om otur!


Idag åkte vi in till stan för att köpa lite scrapbooking-saker till mig.

När vi är där hittar jag ett alfabete som jag tittat på länge. Detta alfabete är ett QuicKutz och jag läser inte den finstilta texten utan jag tar alfabetet och betalar 400 kronor för det.

När vi kommer hem till mormor och sätter oss för att titta på vad vi köpt inser jag att jag inte kan använda mitt nyköpta alfabete. Det fungerar inte till min QuicKutz Squeeze utan det fungerar endast till QuicKutz Revolution eller Double Do XL. Affären hade redan stängt och öppnar inte förrän på Tisdag igen. *suck*

Då har jag två alternativ nu och det är att åka in på Tisdag och lämna igen alafabetet och få tillgodokvitto eller pengarna tillbaka. Det andra alternativet är att behålla alfabetet och spara ihop pengar till att handla en Double Do XL och på så sätt kunna handla flera olika alfabet i framtiden utan att behöva oroa sig för om jag kan använda det eller inte.

Vi funderar faktiskt på att spara ihop till en Double Do XL och då kan jag ju säga till alla som läser min blogg: Pengar på födelsedagen uppskattas! *fniss*


Skapandet gör mig glad!


Jag är färdig med scraputmaningen jag fick i brevlådan men den kan jag tyvärr inte visa er än eftersom den ska vara med i en tävling.

När jag gjorde den layouten fick en sådan lust att göra en till och då gjorde jag denna.


Jag utmanade mig själv till att inte använda några scrappisblommor. Jag valde använda mig av knappar istället och det var riktigt roligt.

Jag gillar verkligen hur layouten blev. Färgerna är ljuvliga och jag tyckte att allt blev ihopsatt på ett mycket fint, roligt och annorlunda sätt för att vara jag.Scraputmaning


Detta paket fick jag i brevlådan och utmaningen är att allt som ligger i påsen måste användas till ett kort eller en layout. Jag tyckte det var en riktigt rolig utmaning och eftersom jag inte varit med på någon utmaning på internet förr så valde jag att vara med på denna.


Jag har redan börat lite smått. Jag har valt vilket bakgrundspapper jag ska ha och vilka foto jag ska använda mig av. Jag har även redan bestämt vilken rubrik jag ska ha och nu är det bara att förfina min idé och sätta ihop allt till en snygg layout.